Musik

Sitter just nu och laddar ner massa musik till min kära iphone :) Någon som vet någon bra låt? Iaf snackade lite med min älskling och han är på väg hem nu iaf, så ska träffa honom imorgon, LÄNGTAR! :)

Puss


Saknar dig!



<3


Hej hopp


Jag just nu

Heej hopp, har precis kommit hem från stan med Moa :) Har även varit hos läkaren och gjort en massa obehagliga saker, uuuusch! Men nu är det över och jag fick svar på mina frågor så slipper iaf oroa mig nu i fortsättningen, skönt de! Iaf Moa drog precis från mig men kommer tillbaka om några timmar ;). Vi ska chilla galet ikväll med chips, dipp och cola :)

Skriver mer snart
Puss


Pojkvännen är här

Hello, sitter i pojkvännens knä just nu. Vi ska precis kolla på Mamma mia, jag tvingar honom ;)


Dagens



 


Hata sverige, hata SL

Sitter i skolan just nu, vår klass består av 5 pers, topphen! Och nu kom vår mentor och sa att alla skulle gå hem för alla lektioner är inställda! Toppen att jag dragit mig till skolan trots att jag är sjuk, bläh! Åhh hatar verkligen Sverige, ska fan flytta utomlands! Nej ska dra nu så skriver mer när jag kommer hem.

Puss


gamla tider

Sitter och snackar med Golpar på msn, det är helt galet, förut umgicks jag dagligen med både Golpar och Claudia i 7 år och nu träffas vi knappt längre (eller har inte träffat henne på tre veckor typ) men det känns som en evighet och de börjar bli hemskt när vi inte vet exakt allt som händer i varandras liv :S Det känns iaf skönt att snacka med henne (och Claudia) igen! Saknar dom något enormt. Men livet förändras och det betyder inte alltid något negativt och de hör till att sakna gamla tider vilket jag gör väldigt mycket samtidigt som de är skönt att ha brytit samma mönster som man haft sen 3an, med nya människor och ny miljö :). Vi tre har iaf bestämt att vi ska ha en tjejkväll snart med suchi, bio och mys. Det ser jag fram emot enormt! Jag älskar er tjejer, best friends livet ut, aight ? ;)



Vår vänskap är oförstörbar ! :) <3


-



Inget värt inlägg egentligen måste bara få skriva ett bläh!


Mys

Har precis tagit ett fotbad, med fotsalt, fot scrubb, fotkräm och olja :) och ska snart hoppa i ett bad och fixa ansiktet och håret :) Har även målat naglarna så har bara tå naglarna kvar :) Man behöver pyssla om sig själv ibland framför allt de perioder man känner sig uff och ful! ;) Skriver mera senare, Puss


?



psykos på denna låt, varför ska allt vara komplicerat ?


Psykos

Åh orkar inte vara sjuk längre, svimmade i morse och var tvungen att åka till läkarn igen så nu ska jag äta ännu en pencilinkur :(, bläh! Åh blir ännu mer deprimerad när jag kollar ut och vi fått antarktis klimat när det egentligen ska vara början på våren! PSYKOS säger jag bara :P Nu ska ag dricka te, kolla på film och deppa ännu mer! Saknar en viss person också (a)





Kommer man någonsin få uppleve värme i detta land ?


<3



Säger bara K Ä R L E K älskling :) <3


-

igår var vi hos Martin och firade joel som fyllde 18 :) Riktigt roligt att jag varit med claudia hela helgen! Har saknat den bruden något enormt! Hon är ju för skön :P. Älskad av oss alla :)
Jaja iaf, jag är typ sjuk igen :( Mår inget vidare just nu, känns som jag ska svimma :S. Nej nu ska jag kolla film och vänta på att min pojkvän ska ringa, ligger här i sängen med nallen jag fick av honom på alla hjärtans dag. Han är för gullig! Har så himla dåligt samvete efterson jag inte köpte något till honom men trodde verkligen inte att jag skulle få något, menmen. Får ge honom något riktigt fint någon annan gång ist :D.

Puss

Har tyvärr ingen bild på denna data "/


-

Svårt att hata någon man älskar


saknar saknar







Sommarn


Nice

Måste bara säga att gårdagen var galet underbar! Jag träffade Claudia också som jag inet gjort på hur länge som helst, känns lite tråkigt och skumt, vi träffades varje dag förut! Menmen, livet är hårt. Iaf så var jag med Claudia, Joel och min pojkvän Martin igår, det som hände stannar där helt enkelt :) Men trevligt var det.
Ikväll ska jag troligtvis hem till Martin och chilla lite, får se hur planer blir mer exakt sen :)

Nu ska jag snart hoppa in i en dusch och börja fixa mig eftersom jag ska in till stan och träffa moa ;)

Puss



Marthiin

För er som undrar och vill se bilder på Martin, så varsågoda :)
















Martin i blått


Dålig uppdate

Hello, kom precis hem från tandläkaren och sitter just nu i martins knä och han äter på min tröja (?) Hur som helst så spenderade jag alla hjärtans dag med honom igår hemma hos mig, jag fick världens sötaste nalle (a) -Martin junior!

Skoldagen idag har faktiskt varit väldigt intressant med mycket skratt tack vare de sköna frans eleverna :) och på vägen hem hittade jag och Martin en skit rolig isbana som vi var tvungna att testa vilket var sjukt läskigt! haha. Jaja Skriver mer senare, jalla bye

Puss


Martin- junior


Martin och Martin- junior :)



Back on track

Sitter just nu  i skolan och ska skriva en argumenterande text om något valfritt ämne:) Efter skolan är det dags för ännu en mysig dag med Martin:). Orkar inte skriva något mer för stunden så får bli när jag kommer hem ! Puss !

Ni får tyvärr ingen bild, är ju inne på skoldatan ;)


-

Kommer tyvärr inte orka blogga en tid framöver.

Bilder från igår





Puss


-

Nu har jag duschat och fixat mig lite snabbt, det bli mys outfit eftersom jag fortfarande är sjuk orkar jag inte fixa mig 100 % (a), menmen det får duga!



Såhär ser jag iaf ut just nu, Puss


Dusch



Dags för dusch :)


Mos här, äntligen

Hello, Mos kom hit för en stund och håller mig nu sällskap :) Mycket trvligt att få lite besök nu när man är sjuk! :P Enligt henne märks det att jag suttit hemma själv en vecka, haha ;)


Sov dags!

Ska nog lägga mig och läsa och snacka lite med marthiin i telen ;) Blir ju lite flummig av min medicin som innehåller morfin :P så dags att dra sig till sängen! God natt folket.


K Ä R L E K


Film



Dags för film :)


God morgon

Hello, shit vad jag sover mycket :O Blir fan lite rädd för mig själv asså. Jag vaknade för en liten stund sedan av att jag kände lukten av kina mat, självklart hade mamma varit och köpt kina mat, min favorit :D. Så nu är jag mätt och belåten och funderar på att lägga mig och kolla på film. Blir nog om ett tag kommer bara somna annars. Jag har verkligen sovit hela dagen, vaknade runt 1 åt frukost/lunch, lade mig framför tvn och somnade sov till klockan 6 då jag skulle upp och äta. Galet! Jaja

Puss


Ni får en bild på mitt öga i brist på fantasi


Frukost

Min mage vill inte sluta låta, är galet hungrig och nu när jag tagit alla mina mediciner så kan jag äntligen äta en god frukost :D mumma.

Höres om ett tag gott folk



Detta får bli min frukost/lunch :)


Vaknade nu

Goosh, jag vaknade typ nu! Hela dagen är borta, men eftersom jag ändå är sjuk så spelar det ju ingen roll ;). Jag saknar faktiskt skolan X) Usch vad jag låter som största skolnörden, men jag saknar folket enormt! Vill tillbaka nununu! Fick precis reda på att Gärd och Mos har något mer än på g:O Blev lite besviken på dig mos! Men man vet ju aldrig vad som kan hända ;).

Puss



Saknar mina flickor!<3


Socker förbud

Mitt sockerförbud har börjat, jag har ju varit allt för beroende av socker så mamma fick nog. Nu får jag iaf inte äta  något med socker i under ett helt år (Y). Men det är nog precis vad jag behöver så :) Jag får iaf äta chips haha.  Ja var iaf hos doktorn ännu en gång och fick lite mera meducin som tydligen innehåller morfin så jag kommer bli drogad varje kväll och drömma en massa konstiga drömmar X) Låter lite scary menmen.

Puss


Top to the en

Hello, jag är sjuk igen. Topphen (Y). Vad ska man göra ? haha . jaja Jag ska iaf äta pencelin (stavning?) i 10 dagar sen är jag tillbaka på banan igen. Sitter just nu och lär mig en låt på gitarr, wiiho! Det går väl helt okej antar jag. Usch vad jag inte är på humör för att blogga så vet inte ens varför jag gör det X) Jaja, ska nog lägga mig och kolla på film nu :)

Puss


Tjenna fan!

Halloj, har fått en del klagomål på min uppdatering ^^. Kanske ska börja skärpa mig lite!? Jaja Kom precis hem från muffinfabriken som jag fikade på med Matilda och Mos :). Ska snart till läkaren för att kolla upp lite saker, får hoppas på att allt är lugnt! Nu ska jag sätta mig i köket och chilla :P Höres senare bitches!

Puss


RSS 2.0