Tjuuuez bruush !

Just nu sitter jag och pratar i telefon med Simpa. Hon är trött som vanligt...inte bra! Något borde göras, Jag vet att Simones mor Lena försöker tappert, men det verkar inte lyckas "/   hon ska i alla fall ha cred för ett tappert försök. Jusste ja! jag måste ju presentera mig själv. Mitt namn är Martin  och jag (för er som inte redan visste) är tillsammans med simone!...good shit, hon är bäst ! Aja hur som helst, alldeles nyss sa hon till mig att hennes lakan var blöta -.- undrar vad hon kan ha gjort, du kanske borde fundera på att börja använda blöja älskling !  Här har ni en bild på mig också :) Godnatt !

Ska till Paris i vår..

Och hälsa på min käre vän hanna, åh längtar!

Saknar dig


trött som fan

Typiskt nu blev det ingen massage, får ta det en annan dag! "/. Jaja jag överlever nog. Nu är käre Angelica på väg till mig, vi ska fixa oss lite och sedan dra till Martin en stund ikväll. Vi åker ju till Uppsala tidigt imorgonbitti för att träna där hela dagen. JOBBIGT. Men som sagt livet är hårt sen dör man ;)

Puss


-Memories


resan helt bokadNu är resan helt bokad till Österrike :) Jag tar med Claudia också så att det blir lite roligare. Så sjukt skönt att vi kommer få eget rum och allt :).

Puss


Massage

Sjukt skön skoldag, slutade klockan 12 :) Ska iaf iväg på massage snart, ska bli riktigt skönt eftersom jag haft så ont i ryggen "/. Hur som helst hinner jag inte skriva mer just nu :)

Puss


ego pics

Hade lite tråkigt så tog lite ego bilder, haha (Y). Ibland måste man roa sig med något ;)


Toppen att min blogg är för smal också :)


-Känner mig äcklig och ofräsch just nu så det blir nog en dusch för min del!


Börjar nog lite smått igen :)

Tänkte börja lite smått med bloggen igen. Just nu är jag bara hemma och är död, har varit sjuk i två dagar nu och vill bli frisk nu. Om jag ska vara ärlig längtar jag tillbaka till skolan en del! Till människorna iaf! Jaja skriver mer om ett tag, puss !


Börja igen?

Vad tycker ni, ska jag sätta igång med denna blogg igen efter en lång pause ? :)

Puss Simone


RSS 2.0