God natt

Är sjukt trött efter en lång dag :) Ni får ha det så bra

Puss


Claudia och jag förra sommarn


Woho!

Nu är jag hemma från träningen som gick helt okej och som foortsättning på denna braiga dag så vann jag även tävlingen på mikaelas blogg :D



Klicka här för att komma till hennes blogg :)



Nyfikna ?







Vem kan denna sötnos vara som smsar mig ? Det kommer ni aldrig få veta tyvärr, så elak är jag inte!

:)


-



Ska lägga mig på soffan en stund :)


Underbar dag!

Denna dag har faktiskt varit riktigt grym en så länge! Börja med sovmorgon, gick till skolan där två 3or frågade om mitt nr :P började smsa med dom och dom är riktigt trvliga, fick reda på att vi ska på samma skidsemester som dom i december till norge :D. Slutade skolan och åkte gemensamt med skolans snyggaste killar :) åkte in till centralen och mötte upp käre Gustav ! :) Toppen helt enkelt!


Moa, Julia, MAtilda och jag¨


Moa, Julia och sexiga jag


Moa, jag, julia och matilda


Selin, Moa, Julia, Matilda och jag




Sjukt härligt att sommarvädret inte helt försvunnit ! :)


Moi idag


Gustav

Om du ser det här kan du skicka ett sms till mig då, jag har nästan inga nr kvar på min mob eftersom min andra pajja! Saknar dig, vi måste ses snart !!


Bild från myskvällen hos gustav :)


God natt!


sjukt!





Kan inget annat än att älska henne!


Strul med internet

Det var något strul med internet så kunde inte komma in på blogg.se :S men nu funkar det igen! toppen:P
Har iaf gjort mig en efterrätt, vaniljglass, varm chokladsås och frysta hallon :)


Dags för ett varmt bad ! :)


Usch, jag i mittbena !


KÄRLEK



Så sjukt bra!, man blir jätte pigg och motiverad av berocca + att dom är jätte goda!


Skvaller!

Fick höra idag från några kära vänner som gick i Desireé's skola innan att hon kom packad till skolan! Hon hade gått hem med några kompisar på rasten och shottat när hon gick i enskedeskolan ?!. Ajaj dessie!


Dagens outfit


Hem ljuva hem :)

Kom precis hem från träningen som gick helt okej :). Ska plugga och sova nu, ha det gött så höres vi imorgon.


En härlig bild på mig från italien :)


dags för träning

Åker till träningen nu, hörs sen :)


Italien 09 med laget!


Dags för maaat!

Guuuuuuuuuuusch, vad jag är hungrig! måste äta =)


Dagens outfit


Tävling hos mikaela

Har precis gått med i en tävling på MikaelaTallkvist.Blogg.Se , blogg. Hon ritar sjukt snyggt och man kan vinna ett porträtt av sig själv ! Skulle vara sjukt nice, så gå in och rösta på mig så blir jag glad ;)


Björn Rosenström



Efterrätten kallar...


Inte farligt med alkohol?

Många har nog hört ordet alkohol förut. Det flesta vuxna kanske dricker det som sällskapsdryck eller helt enkelt för att de tycker att det är gott. Men vad är alkohol egentligen? Och hur påverkar det kroppen när man dricker det? Jag har tittat närmare på bland annat dessa två frågor.

Öl, vin och sprit innehåller  Etanol som är ett nervgift. Många tror att det är helt ofarligt att dricka det, men det är inte alls sant. Alkoholen kan vara farlig på flera sätt. Det kan bla orsaka skador och sjukdomar på den mänskliga kroppen. Särskilt på yngre människor då hjärnan inte vuxit klart.

När man dricker alkohol kommer en del av den att omvandlas i magen resten sprids i blodet som ren alkohol ut i kroppen. Om man har mat i magen fördröjs upptaget av alkohol i blodet. Kroppsvikten påverkar också alkoholens effekter. Kvinnor får en högre nivå av alkohol i blodet även om de dricker lika mycket som en man. Detta beror på att kvinnor har en mindre mängd kroppsvätska. Levern bryter slutligen ned alkoholen, som sedan transporteras bort via urinen.

När man dricker alkohol är det inte längre hjärnbarken som styr, där vårt minne, tidsmedvetande och omdöme sitter. I stället ser mellanhjärnan sin chans. I mellanhjärnan styrs våra känslor och även flera olika lustcentra har sitt centrum i mellanhjärnan. Lustcentra kan stimuleras av mat, sex och droger. Man kan då känna sig hungrig trots att man åt för bara en timme sedan, man tycker att det känns viktigt att berätta för sin kompis hur mycket hon/han betyder för en och gör det gärna med lite extra kroppskontakt. Om man fortsätter att dricka mer är det mellanhjärnan som tar över "den styrande makten" i hjärnan, så småningom tröttas även mellanhjärnan ut och den så kallade reptilhjärnan aktiveras. Reptilhjärnan är vår minst utvecklade del av hjärnan. Om det gått så långt att reptilhjärnan tagit över vet man oftast inte längre vad man gör. Reptilhjärnans impulser är det man styrs av. Impulserna brukar oftast inte vara några bra impulser. Reptilhjärnan ger signaler att man ska fly eller anfalla. Den delar även in människorna i sin tillvaro till fiender eller vänner. Risken är då väldigt stor att något går snett på riktigt. Om man har tur hamnar man på den positiva sidan och blir full med komplimanger.

Med alkohol i kroppen kan man hamna i farliga situationer vilket beror på att man inte har samma omdöme snär man är påverkad som nykter. Man förstår inte saker och ting på samma sätt som när man är nykter. När omdömet blir sämre så får man också svårare att förstå om något är riskabelt eller farligt. När man är full kan man därför få för sig att göra sådant som kan få allvarliga konsekvenser. Det är mycket vanligt att bråk börjar på fyllan, man börjar tjafsa om saker man inte skulle tjafsa om när man är nykter. Risken är stor att det leder till slagsmål. Det finns också en ökad risk att man blir rånad eller bestulen eftersom man inte har samma koll, man kan också ha sex med personer som man sedan dagen efter ångrar. Alkoholen kan även vara en inkörsport till droger.

Alkoholen kan betyda så mycket negativt, då kan man undra varför människor dricker alkoholnär det vet alla risker med det? En undersökning som gjorts visar att det flesta som dricker gör det för sällskapets skull (71%) eller för att det är gott (51%) men det finns andra anledningar som exempel för att känna sig avslappnad och för att andra dricker. Det finns också de som dricker för att glömma problem.

Om man är deprimerad över något, till exempel att man mist sin fru, eller ens barn har dött eller något liknande är det lätt att man hamnar i beroende. Mer än hälften av det människor som är beroende av alkohol har fått skrumplever, en så kallad "fettlever". Levern är det viktigaste organetsom används för att bryta ner alkoholen och om man då dricker för mycket klarar inte levern av sitt arbete längre och skrumpnar då ihop. Detta kan bla orsaka kräkningar, minskad aptit och vikt. Andra vanliga sjukdomar är magkatarr, magsår och bukspottkörtelinflammation med svåra buksmärtor. Det finns också ett samband mellan alkohol missbruk och cancer i mun, hals och strupe. Hjärtat tar också skada och på grund av alkoholen kan man få hjärtsvikt. Det finns en speciell sjukdom (myopati) som innebär att hela muskler förstörs. Man kan också drabbas av alkoholförgiftning som kan leda till döden. Alkoholförgiftning drabbas man av när man druckit för mycket och kroppen inte klarar av att ta hand om all alkohol. Då brukar man oftast bli medvetslös. Det är vanligt bland unga människor som inte vet vart deras gräns går och kan då råka få i sig för mycket alkohol.

Om alkoholen hade upptäckts idag hade den varit strängt förbjuden!

Detta är en kort del av mitt arbete om alkohol som jag gjorde i 9an, Läs och tänk på konsekvenserna ni kommer att kunna få





Moas katt så himla skön! haha









Så himla söt..


På tal om det innan ..

Jag hittade även mitt arbete om alkohol som jag gjorde i mitten av 9an. Tänkte skriva ner det här på bloggen sen, är faktiskt ganska intressanta saker :)





HAHA

städade precis klart mitt otroligt stökiga rum och hittade mina gamla arbeten från högstadiet XD Hittade även lappar folk skrivit till mig och en massa annat skojjigt! haha fan vilka minnen man får! :O


Tavla, kan faktiskt säga att den är snyggare i verkligheten ;)


Ett arbete om hela mitt liv (åk 8)


Ett arbete i 7an


Ännu ett arbete i 7an


Saker som folk skrivit om mig från klassen :)






















Thaha alltid lika kul att hitta sånt här :D

Puss


Moa

VI har inte haft den närmaste relationen under dom 2 åren vi känt varandra, vi har träffats lite då och då men aldrig kunnat snacka om djupa saker och aldrig ugåtts riktigt mycket. Men sen du började i min klass har vi fått en mycket närmare relation och jag märker hur lika vi egentligen är. Det är riktigt skönt att ha dig! Du förstår mig och jag förstår dig. Du tröstar och du gör mig glad :). Att du började i min klass var verkligen bäst!

Tack gumman, du betyder enormt! <3..


Massage

Dags att åka på massage :)


Förlåt ännu en gång!

Det har hänt väldigt mycket i mitt liv det senaste veckorna så har inte direkt prioriterat(stavning?) bloggen om man säger så! ;) Är iaf tillbaka nu.

Denna vecka har varit så skön! Igår var vi ute på lidingö och körde en massa sammarbetsövningar och idag har jag och Björn varit på friends utbildning eftersom vi blev utvalda till friends, så vi har lekt lekar och ätit pizza denna dag :) Har även lärt känna lite nytt trevligt folk! Ska snart ner på massage som mamma tyckte jag behövde så får väll se hur pigg jag är på träningen sen XD. Det ska iaf bli skönt och jag behöver verkligen lite omvårdnad! :)

Bilder från gårdagens roliga lekar :)






Syna med sin käre vän !






Olle och jag :)


Halva sp1b


Sp1b + sp1c

Puss


Chill kväll igår

Gårdagen blev en myskväll med mina kära vänner :) Skräckfilm, godis och mys.


Simpen och nicke


Cribbe


Nicke, jag och Cribb


Cribb och nicke


Moa och Julia :)

Puss


Jobbat

Kom precis hem efter att ha jobbat hela dagen. Vi har jobbat med rosa bandet runt om i stan idag, var faktiskt rätt roligt :). Fick ju många små söta lamm för det också :P











Puss


Mysigaste dan på länge

Moa sov hos mig inatt, det var galet mysigt! Vi snackat verkligen ut om mycket och jag upptäckte att vi var väldigt lika med många saker :). Det var iaf super mysigt !



Tack för igår :) <3


Moa har somnat!


Auw, så himla gullig! (A)


åh :'(

Får minnen från i somras!..


HAHA





Min och simpas nattliga konversation! XD


Mys med Moa

Sitter inne i mitt röda rum nu med sötnosen moa, vi lyssnar på musik och snackar. Mysigt!


Moa :)




Puss


Bilder

















Puss



Dags att ta hand om sig själv ! :)


<3


(Angelica och Claudia)

Ni är mina änglar!
Jag älskar er..


Elin <3 Simone



Saknar dig..


Hemma

Gick inte till skolan idag. Tar det lugnt hemma. Tänkte hoppa in i en dusch och sen ta hand om mig själv lite :). Senare ikväll ska jag iaf träna och sen träffa några kompisar. Ni kan ju räkna med lite mer uppdatering idag eftersom jag sitter hemma hela dagen ;)

Ciao


Bara mina :)



Ska nog plugga nu!


Home!

Träningen gick helt okej, snurrade på lite saker som var ett tag sen!
Jag är lessen men orkar tyvärr inte blogga just nu, jag ska bli bättre med det, jag lovar !



Hello

Har kommit hem från skolan nu, ska plugga lite och äta innan träningen börjar. Skoldagen har varit helt okej, har börjat jobba som massör till Andreas ;). Nej men skoldag som skoldag, vår klass är nice så :)

Pussar


Flitig svenska lektion ;)


Ciao

Sitter hemma hos Julia nu, gjorde en privat sak innan så kom så tidigt så fick dra hem till söta lilla Julia :) Nu måste vi springa till tuben, puss !

Argargargarg!

GAAAAH, shit vad jag är arg XD. Fy tusan! hahaha. Jag har begått ett så stort misstag i typ ett år och det inser jag nu XD. Men får lite på ordspråket

"Man lär sig av sina misstag"


Uppdrag

Haha längtar fan till på fredag XD Ska bli lite läskigt men iaf, de finns ju en snygg kille på skolan så det kanske går igenom iaf :D. Mitt och moas lilla uppdrag som vi har två veckor på oss att utföra, vi ska lyckas ! haha. Jaja någon gång ska ni få reda på det om vi klarar det såklart :D

Puss




HAHA

Du är fan störd på riktigt !


..



Har inte så mycket mer att säga.


Old times

Hittade en massa gamla bilder på min mob, gud vad minnen !


Claudia och jag i hennes husvagn 2007


Golpar, claudia och jag innan en frist träning i alvik 2007


Olivia, Claudia, jag och Golpar


Mitt och Claudias blod 2008


Min och Claudias hemmagjorda tårta till Golpar 2008


Fjortis Oscar som leker med en kondom 2007
 


Ellen och jag 2007


En kväll hos Jenny (ny vakna killar) 2008


Hanna och jag på hennes land, 2007


Jag och Alexander, 2007


Elin och jag 2008


Jag, Claudia och Olivia i järvsö 2008


Hanna <3 Simone, 2006


Claudia och Oscar på tekniken 2008

Puss


Nu har jag fått den dagliga dosen!



Gaaah, blir så arg när cafeteria gubben är sjuk, står inte ut på dagarna om jag inte får mina chokladbollar!

Puss


-



Du förstår inte din betydelse du haft för mig, sen jag lärde känna dig har jag verkligen älskat dig, du har haft en enorm plats i mitt liv. Allt började så himla bra,  du gjorde mig till världens lyckligaste person. Ingen hade nog sätt mig så glad innan. Du lyste verkligen upp min vardag. Du var speciell och du var den första som jag verkligen kunde vara mig själv med. Du fick mig att växa upp, att inse saker, att veta hur äkta kärlek kändes, du var verkligen en person jag såg upp till, som jag inte ens kunde tänka tanken utan. Alla gånger jag var med dig njöt jag verkligen och när jag inte var med dig längtade jag efter att få se ditt leende, höra din röst, känna din närhet. Du fick mig att känna trygghet och du fanns alltid. Jag längtar tillbaka till den tiden, du vet fortfarande hur betydelsefull du är men det är helt annorlunda nu, det är inte alls samma sak längre och jag vet att du inte vill ha det som det var förut heller. Men jag saknar det, och den tiden lärde mig väldigt mycket.

Låten får mig att tänka tillbaka ! <3


Denna låttext är skriven till dig, vet inte hur många tårar jag fält till den..

I´ve spent the last days thinking
misses you terribly, felt like drinking

I´m trying to forget you and leave you behind
I don´t want to look back, but you´re still on my mind
Our time together is ending here
And I must realize you won´t be near

I can´t deny that I love you
though it was a lie
I slowly forget how your voice sounds
but they say that time heals all wounds

I don´t want to love you but it´s hard to refrain
you were my everything but you left me in pain
You let me down, you let me fall
you didn´t love me at all

I can´t deny that I love you
though it was a lie
I slowly forget how your voice sounds
but they say that time heals all wounds

Life without you
It´s like a desert without sand
a beautiful arm without a hand
It´s like a sun without light
a day not followed by night

I can´t deny that I love you
though it was a lie
I slowly forget how your voice sounds
but they say that time heals all wounds

Hour went by, days went by
we didn´t met for a while
time split me, split me apart
it broke me, it broke my heart
I´ve asked me what I´ve done,
why he left and why he´s gone
I´ve tried to hold on, but I was so tough
I´ve tried be string, but I was never enough

// Simone


Saknar dig mamma !



<3


-

Jag vet själv om att jag skulle vara så sjukt mycket lyckligare och gladare med dig, Vad är det för fel på mitt känslo centra i huvudet ?


Moa börjar i min klass

Nu har min käre vän Moa börjat i min klass :) TRevligttrevligt!


Kommer snart igång igen.

Har ju haft ett "uppehåll" med bloggandet pga olika skäl. Kommer iaf snart tillbaka :)


Denna låt väcker så sjukt många minnen !


-

Orkar inte blogga, har hänt en del saker så vet  inte när jag kommer tillbaka.


Hanna

Nu har äntligen Hanna skaffat blogg, så nu kan man följa hennes liv från Paris :) Klicka här så kommer du till hennes!


Hanna och jag i sommar


Berocca/ B- Active

Berocca och B-Active innehåller exakt samma sak men B-active är mycket billigare, går att köpa båda på apoteket och hjälper mot trötthet och kan tänka klarare :) Ett mycket bra tipps!



hem ljuva hem!

Hemma igen efter träningen som gick helt okej :) Fick ont i höften och båda fötterna dock "/ men de går nog över snart :P. Gör inte så mycket just nu, tänkte typ ta de lite lugnt ikväll´och chilla galet. Gud vad jag alltid skriver helt ointressanta saker XD Ska bättra mig lovar ;)


Elin and me


Vandring med skolan

Shulululu. Har varit hemma ett tag nu men umgicks med mina nya kära vänner så kunde inte skriva ;). Vi har iaf gjort allt möjligt sjukt ! haha xD Det var galet roligt. Iaf, "skoldagen" var helt onödig. Vi gick runt en stund i Hellasgården och tittade på alla jätte intressanta skapleser ! XD dö trist! Men nu ska jag äta lite innan träningen skriver mer om ett tag :)

Puss


Putte (Andreas)


Andreas och jag, inte så värst snygg, menmen


Signe, Selin, Julia och William


Björn, lessen för att mackan tog slut


Olivia, Nebo, Josefin och Radyoan (vet inte hur han stavas)

Och sen bilder från mitt, Matildas och Julias flumm!



Matilda och jag


Julia, Matilda och jag


Julia och jag


HAHA


Så sjukt sexiga !


Älskar!


Sista svaren

Du var snygg du, hur gör du ? ;)

Svar: haha tack du ! XD

vad tycker du om din nya skola? kompisarna där osv :)

Svar: Jag trivs as bra i min nya skola! Klassen är super så det är skönt. Såklart att man saknar den gamla klassen galet men det är skönt att träffa nya människor och få "starta om på nytt". :)

vilken skola har du börjar i nu? och vilken linje?

Svar: Frans Shartau, sam ekonomi

hur går det med kärleken? hade du någon sommarflört? :)

Svar: asså det finns väl en kille som jag gillat ca ett år nu, vet inte hur det är mellan oss för tillfället men de går lite fram och tillbaka :)

Puss


Msn

Sitter och snackar med wille på msn. Han skulle precis till gymmet och tydligen tar han 95 i bänkpress :O, han är galet mycket biff!


Wille och jag


Glad

Kom precis hem från ett litet hemligt uppdrag med Ninni. Det gick iaf super så nu är jag glad! :) Vi fikade även, sjukt mysigt och självklart kunde vi inte låta bli att shoppa lite ^^. Blev lite smink för mig men de är ändå nödvändigt så :)

Puss


Hos Signe!

Sitter här hos Signe just nu, Sprang ikapp henne  på väg hem från skolan :). Vi har typ suttit och fikat och snackat om allt möjligt. Mycket trevligt ! :) . Skriver mer när jag kommer hem, puss !



Signe och Jag just nu.


RSS 2.0