Coolt

Mikaela håller på med ett porträtt av mig :) Det blir skit fint ! Längtar tills det är klart. wiiho!




Det är denna bild som blir avmålad :)


För exakt ett år sedan..

För exakt ett år sedan var jag på landet nu med familjen och några familjevänner. Skulle även ha varit där nu i helgen igen men kände mer för att stanna hemma och umgås med vännerna i stan :)

Puss


Jag är inte död

Det var galet länge sen jag uppdaterade bloggen. Har verkligen inte orkat. Det har väl hänt en hel del under de dagarna jag varit borta ;). Kan ju också ta och säga att jag jobbat varje dag denna vecka och har ju inte haft den roligaste uppgiften direkt. Kratta löv i 8 timmar, toppen (Y). Men det är värt pengarna jag kommer få :).


Jag gjorde ett fint hjärta av löven ;) Kommer mer bilder sen när jag har ork att ladda upp dom :P


Ikväll blir det tjejmiddag och mycket skräck :D

Puss


Hola amigos

Jag orkar tyvärr inte uppdatera bloggen! :)


NM GULD!

NM GULD! NM GULD! NM GULD! NM GULD! NM GULD! NM GULD!

Kom hem från Finland idag, det är därför jag inte uppdaterat något ;) Det blev iaf NM guld till oss, även fast jag satt på läkatern hela tävlingen men är galet stolt över dom tappra som tog hem guldet! Resan har varit bäst, så sjukt rolig! Jag som inte trodde att jag gillade gympa världen så mycket längre men där tog jag fel, jag älsakr den!

Puss

 


NM GULD!

NM GULD! NM GULD! NM GULD! NM GULD! NM GULD! NM GULD!

Kom hem från Finland idag, det är därför jag inte uppdaterat något ;) Det blev iaf NM guld till oss, även fast jag satt på läkatern hela tävlingen men är galet stolt över dom tappra som tog hem guldet! Resan har varit bäst, så sjukt rolig! Jag som inte trodde att jag gillade gympa världen så mycket längre men där tog jag fel, jag älsakr den!

Puss

 


:)

Tänkte bara säga ett stort tack till Moa som jag alltid har roligt med ! Har verkligen haft så sjukt roligt med dig så galet glad att du började i skolan ! :) Stor kärlek till dig ! <3


-

Tack för det värmande komentarerna i två inlägg nedan ;) ! Sicken tur att jag inte är brunett då!


Jag drev!

Detta var bara på skoj, det är Moas löshår :)







Jag är självklart fortfarande blondin! :D





Ni få några






Jag knde ladda in bilderna från mobilen, här har ni två bilder på resultatet ni får bättre kamera bilder imorgon ;)



Brunett!

Jag har gjort något galet och färgat håret brunt :O Det är första gången jag någonsinn färga håret ! :P Ni får bilder imorgon eftersom jag ska sova hos moa inatt :)

Puss


-


-


En lång dag!

Dagen började med att jag vaknade och trodde att det fortfarande var natt, men icke, en riktig besvikelse! Halv sovandes tog jag mig till duschen där jag piggnade till lite :) Drog till skolan då jag förväntade mig att få göra italienska provet som första lektion men jag slapp tydligen att göra provet :) en lång dag senare åkte jag iaf hem till Julia där vi pluggade mycket effektivt inför provet imorgon! Vi satt även och snackat och lite sånt, sen kom jag hem för inte allt för länge sen och tog då ett mycket varmt skönt bad :) och nu sitter jag och snackar med Tobbe :)!


-



Är egentligen inte min stil på musik men den är väldigt skön ^^


Seg!

Gud vad jag är seg och trött! Har typ sovit hela dagen idag fast jag egentligen behöver plugga "/. Har tre prov nästa vecka :( Har knappt pluggat till något men jag har verkligen inte orkat! Jaja nu ska jag väl försöka ägna lite tid för den kära italienska boken!

Puss


Lördag

Som sagt åkte jag till Enskede igår. Först var vi bara 4 tjejer hos Julia men det kom dit en massa grabbar och sånt sen ;). Det blev riktigt chill och det som hände igår stannar igår :). Jag tog det iaf fortfarande lugnt eftersom mitt huvud fortfarande inte är helt på topp ;). Det var iaf galet kul!


Linda, Julia, Vanessa, Andreas, Gordon, Hjalmar och Jag (några från igår)

Puss


Enskede here i come!

Drar till Enskede nu, hörs senare :)


-









Haha euw ? XD
Så mogna är killarna i min skola ;)


Myskväll

Gårdagen blev riktigt mys! Blev film kväll hos mig med lite chill människor! Vi tittade på film, snacka och lite sånt :)



Det blev denna sköna film :)


Juste, haha

Kom på att jag glömt visa er videon om hur lasses höna uppkom, ni som förstår vad  det menas med njut av videon ;)


Myskväll

Planer för ikväll är att ta det lugnt med Moa och Mikkan på tanke på min hjärnskakning :) Dom kommer iaf hit och vi ska chilla galet men imorgon är jag tillbaka på banan igen ;).

Puss




Bild på Moa som aldrig vill vara med på bild. (hemma hos fredrik förra helgen)


-



Detta är nog det skönaste jeansen jag har ! :)


9 timmar på akuten!

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen igår men det hände en lite olycka i skolan ;). Jag och Fahim spelade fotboll och så klantig som jag är så snubblade jag och slog i bakhuvudet i en betongvägg så jag svimma och när jag väl vaknade upp kunde jag inte se något på vänster öga och båda mina armar krampade plus att jag mådde sjukt illa och ville spy så jag och mina tre kära vänner gick direkt till toan men som tur va så slapp jag spy och när jag väl skulle kolla mig i spegeln såg jag inte mitt vänster öga och trodde då att jag blivit blind! Dom blev genast väldigt oroliga och ville gå med mig till skolsyster men eftersom skolan är ny och vi inte hittar så bra var vi tvugna att gå till expeditionen först för att höra vart skolsyster var men tydligen jobbade hon inte på torsdagar så jag fick lägga mig ner på en soffa och mina kära vänenr köpte en chokladboll som tröst till mig, men självklart så tappade jag den! Iaf det kom några vuxna tjejer och började fråga oss en massa saker och då upptäckte jag att jag inte kunde se ena tjejen. Det blev ett samtal från dom hem så mina päron åkte direkt med mig till akuten där jag fick ligga i 9 timmar. Dom trodde jag fått en hjärnblödning så fick göra en massa prover och röntgen och sånt´vilket var sjukt jobbigt med den otroliga huvudvärken jag hade, så jag fick morfin för att kunna stå ut och av det blev jag väldigt trött! Men läkaren sa att jag absolut inte fick somna eftersom risken fanns att jag skulle bli omedveten. Så under 9 timmar fick jag varken äta, sova eller dricka vilket var sjukt jobbigt eftersom jag knappt ätit ngt udner hela dan! Det hela slutade iaf med att jag fick åka hem runt 11 på kvällen. Och jag hade som tur var ingen hjärnblödning utan det var bara en hjärnskakning ! :) men runt 2 på natten ringer dom från sjukhuset igen och säger att jag måste vakna minst en gång varje timme för att veta så att mitt huvud fungerar normalt, så är ganska trött nu men det blir en mysdag med moa och mikkan :).

Puss


Död!

Gash vad jag är trött ! Sov runt 4 timmar inatt + skola och träning och nu en massa plugg! Hur ska jag orka allt?. Tänkte sova snart så jag iaf orkar morgondan!

Puss


Jag, Sträckt hel halv :)


Insparken

Inspaken igår var grymt! Härliga människor som tusan och allt var perfekt! Hände lite saker som inte kommer nämnas här i bloggen också men kan ju säga att jag nog var universums lyckligaste tjej igår :)!

Innan





Bilder tagna med mobilkamera från insparken.





Moa ville dock inte vara med på bild men hon var med hela kvällen :)


Inspark ikväll!


Drev

Jag skoja, hon klippte inte page men klippte mig gjorde hon :) Det är kortare än innan men foertfarande långt :) Är super nöjd, och hon är super duktigt!! :O




Gelic :)


Inte den bästa bilden och inte den slutgiltiga klippningen :)


Hon tvättar mitt hår ;)

Resultatet får ni se ikväll :)


Äntligen!

Jag har tyvärr inte skrivit ngt idag eftersom internet inte har funkat men tydlgien var det bara att stoppa i en kontakt så nu är det som vanligt igen :)

Iaf idag har det hänt något riktigt stort ! :D Angelica har klippt page på mig :) Är riktigt nöjd faktiskt!! Det blev superduper fint och ni som vill ha henne som frisör, glöm det hon är min :D. Det kommer bilder på allt snart ! :)

Puss



Trött!



Är sjukt trött just nu eftersom jag sov så himla dåligt inatt! Tänkte försöka sova nu men träningen gick iaf helt okej :). Ni får tyvärr inte så mycket mer av mig idag "/

God natt!


Auw!



Fick sötaste smset av bästa oscar :)

Saknar dig ! <3


Dagens outfit




God natt!


Underbart!





Detta är vad jag ägnat den senaste timmen till! MYS


-









Älskar mitt rum på kvällarna, finns inget mysigare! Saknas bara en underbart härlig pojkvän så är det perfekt!

Puss


lacktights ?

Vad tycker ni ?


Kärlekstruppen!





Bara för att vi är så bra!


Saknar!





































Tack för att ni och många fler gör mitt liv så underbart!


Deprimerande!



Vädret är inte på topp!


Så typiskt!

Nu när jag kollar på Kenzas blogg så ser jag att hon köpt precis likadana kläder som mig som snart hela världen kommer att ha! Jag som köpte det för att vara själ om det! Får damp, haha!



















































Detta hade jag på mig för någon vecka sen och nu när jag kollar in Kenzas blogg har hon exakt, samma kläder även likadana skor :(. BLÄH!


Varmt bad!

Har precis tagit ett varmt skönt bad :) Skönt att bara koppla av, rakade även benen osv ! :) Nu känner jag mig riktigt fräsch!





Lunch!

Kom precis hem från Claudia, vi hade det galet nice igår! Har saknat att bara vara med henne så sjukt mycket! Saknar tiderna i 9an, det var nog den bästa tiden i mitt liv! Saknarsaknarsaknar !!!

Iaf, mamma kom hem en snabbis och gjorde iordning lite lunch till mig innan hon drog igen, mumms!


Myskväll!

Har varit på tävling hela dagen så är sjukt seg, så jag och Kladdan tar en chillkväll ;). Ska inte ägna tiden vid datan så ni får tyvärr inte s¨mycket smarriga inlägg "/

Puss


-

Ska dra hem till Moa :)


Godsaker

Ni undrar säkert hur det går för mitt socker beroende, jag kan ju då medela att det blev två chokladbollar och en muffins + godis som jag äter på nu :) Tycker ni att jag lyckas bra ? XD



Detta är mitt liv..


HAHA

Då var det dags att bli "mobbad" om min klumpighet även i den här klassen! Tycker själv inte att det är konstigt att ramla om någon fäller en eller skrämmer en hela tiden vilket killarna alltid gör XD. Men som sagt tur att jag kan roa någon, ett gott skratt förlänger livet ;). På tal om det, de var sjukt pinsamt när jag gått av t banan och skulle hem, jag började asgarva åt allt som hänt idag och kunde inte sluta garva, undra hur många blickar jag fick XD tillslut ringde jag matilda och det ända vi "sa" var garv XD hahahaha. Min och Matildas humor är på högsta nivå !


En bild på mig och elin då jag heller inte kunde sluta garva XD


Träning

Mina damer och herrar om ni undrara varför jagförsvann indag så var det för min onödiga tränings förtjänst, gud vad jag inte gjorde något alls,  slutade iaf med lite pluggande vid sidan av :S. Jaja nu ska jag sitta och gräva ner mig i ännu fler läroböcker och svara på sms galne kalle ;)

God natt, puss <3


Aaaaargh!

Nu är jag hemma igen eftersom vi inte hade någon idrott! Kameran dog också så ni kan inte få några bilder, damp! jajjamenasan! XD.
Aja nu måste jag. matilda och julia dra tillbaka, Ciao


Skolan here i come

Hello, nu är jag pigg och taggad på en lååång dag i skolan :D.
Hörs sen, när jag och Kladdan ska på hemligt uppdrag ;)



Det fick bli en bild på mig som liten, de var det ända jag hittade såhär tidigt på morgonkvisten ;)




RSS 2.0