Svininfluensan?

Får svårare och svårare att andas, börjar bli smått orolig över svininfluensan!


Claudia och jag

Jag och Claudia blev bästa vänner i 6an även fast vi känt varandra mycket längre än så. Tro det eller ej så hatade vi varandra förut! Men efter en fotbollstunering i 6an så började vi hänga lite i skolan och det fortsatte så. Jag är så galet glad över att just detta hände! Undrar hur det skulle sett ut annars. Vi har känt varandra i snart 11 år men har varit bästa vänner i 5 år. Jag är så glad över att jag har henne. Hon är den jag är allra närmast och som sagt folk brukade tro att vi hade samma hjärna eftersom vi visste allt om varandra! Nu har vi gått skillda vägar på gymnasiet vilket har gjort att vi inte träffas lika ofta längre. Men hon är fortfarande en av mina närmaste vänner och en av dom få jag faktiskt kan lite på till 100 % och som alltid stöttar. Jag är sjukt tacksam över vår vänskap, den har verkligen fått mig lycklig! Jag saknar tiderna i högalid så galet mycket. Vill tillbaka, vill inte gå på gymnasiet. Hur som helst vill jag iaf tacka Claudia för allt och alla underbara stunder. Fler kommer ! :)

Saknar!

Gud vad jag saknar de gamla tiderna! Hela 9an, de var bland den bästa tiden i mitt liv. Det är klart att de är sjukt kul med allt nytt och alla nya man träffat under de senaste månaderna men jag saknar ändå allt gammalt, alla gamla människor man knappt träffar längre! Kollade igenom gamla bilder som jag faktiskt glömt bort, man blir nästan tårögd!


Förra vintern var den bästa! Saknarsaknarsaknar


Ska fortsätta med en gammal!

hello, håller på att färga ögonfransarna nu, svider som fan!

Nu har iaf jag och Claudia bestämt att fortsätta på vår gamla blogg :) Den håller på att göras iordning så kommer inte att uppdatera där på ett tag! nej nu svider det för mycket, måste lägga mig ner och blunda!

Puss


Kan passa på medan jag ändå är sjuk :)

Det var inte direkt igår som jag satte mig ner för att skriva ett blogg inlägg ;) Tänkte att jag ändå kan blogga lite nu när jag är sjuk och inte har så mycket för mig! Hur som helst ska jag ta hand om mig själv idag. Ska duscha/bada, dricka massa vitaminer, läsa twilight (3:e boken), knapra halstabletter och knarka nässpray! Hmm ska nog faktiskt sova lite till också :)

Puss

saknar sommaren!


RSS 2.0